MINIDUMPER

Mycket inovativa banddrivna minidumpers från Italienska kvalitetstillverkaren Antolini, finns i två grundmodeller Stark 5 och Stark 8, dessa kan konfigureras med en mängd olika redskap. Finns som självlastande och högtippande m.m. Drivning med larvband av gummi, gör att du tar dig fram även på trånga och ojämna platser.

Minidumper Stark 5

Redan från första utkastet, var Stark 5 minidumper tänkt att skapa en kombination av kompaktitet och hög lastkapacitet. Stark 5 är i själva verket det perfekta fordonet för att ta sig runt i trånga, svåra utrymmen utan att behöva skära ner på den transporterade volymen.

Gummilarverna som är speciellt utformade för denna maskin låter dig också uppfylla transportbehov över alla typer av terräng, samtidigt som du garanteras ett optimalt grepp.

Men det som gör Stark 5 till ett utmärkt exempel att följa inom banddrivna minidumpers är fordonets anmärkningsvärda mångsidighet vid användning på grund av ett brett spektrum av utbytbara redskap som du kan dra full nytta av maskinens potential. Varje redskap är utrustad med snabbkoppling och låter dig konfigurera om maskinen enkelt och snabbt.

Minidumper Stark 8

Minidumpern Stark 8 är designad för att flytta stora laster i trånga utrymmen som inte är tillgängliga för vanliga motoriserade arbetsfordon. Stark 8 är mycket kompakt byggd, vilket gör att den smidigt tar sig fram i trånga passager såsom dörrar och grindar

Maskinens gummilarver och den tipp/lyftbara dumperkorgen gör Stark 8 till rätt maskin för att förflytta allt material under de tuffaste förhållandena och för att komma över ojämn terräng samtidigt som den optimala viktfördelningen och stabiliteten bibehålls. Utrustad med en serie hydrauliska kolvar gör att lasten kan lossas, i olika höjder och på nolltid.