JO BEAU – STUBBFRÄS

KLICKA PÅ LOGGAN FÖR LÄNK TILL JO BEAU!

Jo Beau-slogan är: Stark, unik, belgisk!

Tillsammans med B31-110 är B37-110 helautomatisk stubbfräs med en bredd på endast 74 cm och utrustad med breda larver den mest kompakta modellen på marknaden. De viktigaste skillnaderna är dess dubbla arbetshastighet, höga prestanda miljövänliga motor och en specialutvecklad slipskiva ’GrinDisc ™’, utrustad med 12 Greenteeth 900-seriens tänder.
På B37-110 väljer användaren – beroende på stubbens hårdhet – att slipskivan automatiskt sänks 2,5 cm, både till vänster och till höger, vilket resulterar i en oöverträffad arbetshastighet på en enhet i sin kategori!
Här är några exempel på prestanda (medelvärden):
ݯ300 mm: 3,5 min
ݯ600 mm: 9 min
ݯ1000 mm: 30 min

Se video här.

Jo Beau utvecklade ”GrinDisc ™” sliphjulet, vilket resulterade i en större centrifugalkraft och hjälpte motorn att få kraft för att bibehålla en stabil hastighet.

Dessutom är B37-110 nu standardutrustad med Vanguard EFI tvåcylindrig bensinmotor enligt den senaste miljövänliga tekniken. EFI betyder ”elektrisk bensininsprutning”. Den kontrollerade bensininsprutningen är kopplad till motorns belastning, vilket resulterar i flera fördelar:
›Mer vridmoment, högre prestanda under belastning
›Mer stabil hastighet
›25% mindre bensinförbrukning
›Bättre förbränning med mindre utsläpp
›Ingen choke längre
›Mindre buller
›Ingen läckande förgasare under transport

Alla Jo Beau-maskiner är byggda enligt giltiga europeiska riktlinjer och levereras med ett CE-certifikat. Alla maskiner levereras med manual- och komponentlista.

✓ Kompakt för transport
✓ Hydraulisk helautomatisk styrning och självgående
✓ 2,5 cm reduktion för varje lutningssida
✓ EFI bensinmotor
✓ Slipskiva GrinDisc ™
✓ Breda larver för stor stabilitet
✓ Endast 74 cm bred
✓ Kuggar 3 x 120 °, kan roteras och slipas igen
✓ Maskinen är utrustad med 3 lyftöglor
✓ Internationellt patent

Våra maskiner är helt designade efter dina behov som användare: tack vare maskinernas kompaktitet kan de också användas enkelt i tätbebyggda områden.

Jo Beau strävar efter en standard och vill utmärkas som en spetsprodukt. En produkt för uthyrningsspecialisten, den professionella och krävande trädgårdentusiast.

Kontakta Peter 070-300 72 23, peter@unirox.se