SKOPTÄNDER-SLITDELAR-BYG

BYG är en ledande tillverkare av slitdelar och produkter såsom skoptänder och adaptrar, skärstål, skopskydd, rivare, hammarspett (se lista nedan), slitstål m.m. m.m. vi har tillgång till 50000 artiklar på lager fråga oss vi har nästan allt av de slitdelar du behöver till de flesta fabrikat! så som CAT, ESCO, FIAT Hitachi, Hensley, H&L, Komatsu m.fl! BYG är specialiserat på produkter för grävmaskiner, hjullastare, bulldozers och borriggar. BYG markbearbetande verktyg är kända för sin kvalitet och höga prestanda i de mest krävande miljörna. Tänderna och adaptern från BYG säljs under två varumärken: BYG Classic och FUTURA.

Huvuddragen i FUTURA Wear Technology Premium-sortimentet. Det finns hammarlösa lösningar som ökar säkerheten och minskar stilleståndet i byggandet genom att inte kräva användning av hammare för montering. dess beprövade prestanda med extra vikt investerat i att förstärka de viktigaste områdena i tanden där den har mer exponering för slitage. Slutligen bidrar dess design med laterala och centrala ribbor för att underlätta materialflödet, vilket väsentligt förlänger delarnas livslängd samtidigt som dess självhäftande egenskaper bibehålls.

BYG Classic Construction tänder och adaptrar
BYG Classic Ripper tänder och adaptrar
BYG Classic Rivning och muddringsdelar

FUTURA WEAR TECHNOLOGY tänder och adaptrar
Huvudfunktionerna i FUTURA Wear Technology-sortimentet är:

Erbjuder hammarlösa lösningar: Fästena är konstruerade för att spara tid och är lätta och snabba att montera.

Den andra funktionen är dess beprövade prestanda. Generellt är FUTURA-tänderna tyngre än konkurrenterna. Extra vikt har investerats i förstärkande viktiga områden där tand uppvisar mer exponering för slitage.

Slutligen kännetecknas FUTURA WEAR TECHNOLOGY-slitbanan av dess design med laterala och centrala ribbor som bidrar till att underlätta materialflödet, vilket stärker livslängden avsevärt samtidigt som dess självhäftande egenskaper bibehålls. Mer än 68% av slitstålet konsumeras i de slitna FUTURA-tänderna jämfört med de nya.

FUTURA tänder och adaptrar för markentreprenad
FUTURA Gruvtänder, adaptrar och skydd
FUTURA Muddringständer och adaptrar
FUTURA Rippertänder och komponenter