HARTL MODULAR SOLUTIONS

HARTL MODULAR SOLUTIONS

Hartl Crusher - Modular Solutions

KONCEPTET
HARTL MODULAR SOLUTIONS handlar om att erbjuda standardiserade moduler för bearbetningsteknik.
Energibesparande lösningar, kompakta konstruktioner med optimal kompaktitet för transport och låg obelastad vikt garanterar maximal rörlighet och flexibilitet tillsammans med höga uttag och låga driftkostnader.

LÖSNINGEN
HARTL MODULAR SOLUTIONS kan erbjuda en individuell bearbetningsanläggning som passar dina behov genom att montera den som en byggsats. Kunder köper därför bara de delar de verkligen behöver. Oavsett om det gäller bearbetning av natursten eller för återvinning, har vi den perfekta modulära lösningen för dina behov, utformad för kompaktitet och snabb installation eller omlokalisering.

En modul för varje applikation
Inom Module Basic kan du kombinera den pålitliga Hartl Crusher med Hartl Performance Skid, för att installera en högpresterande krossanläggning, eller du kan förlänga din individuella produktlösning för att uppnå en komplett bearbetningsanläggning med vår Professional Plus-modul.

Användbara alternativ:
Vi rekommenderar HARTL BUCKET SCREEN för förfiltrering av materialet före bearbetning. Det gör att fina partiklar effektivt kan screenas före krossning, vilket sedan kan användas som ett klassificerat material.

Matarbehållaren som är tillval för vår HARTL BUCKET CRUSHER underlättar materialintaget i krossen, speciellt med större skopor och kan monteras i några enkla steg.

Hart Crusher - Modular Solutions - Modules

Hartl Crusher - Performance SkidHartl Crusher - Bucket CrusherHartl Crusher - Banana BeltHartl Crusher - Tower SeparatorHartl Crusher - Screen BoxHartl Crusher - Screen Plant