GÖTENE UFO SKOPOR

Unirox säljer endast kvalitetsprodukter därför samarbetar vi med Götene UFO när det gäller skopor och redskap för grävare och hjullastare, vi jobbar efter parollen: Service, kvalitet och flexibiltet precis som Götene UFO.

Produkterna anpassas efter DINA specifika önskemål precis som alla andra produkter från Götene UFO så råder en oslagbar flexibilitet naturligtvis finns redan färdiga lösningar men DU har alltid möjlighet att få produkten precis som DU önskar!! Kontakta oss så finner vi lösningen för DIG!!

ALLA GÖTENE UFO PRODUKTER TILLVERKAS I SVERIGE

Djupskopa HD /ED

Kraftfulla skopor från 670 upp till 6 000 liter. Vi har ett stort standardsortiment men anpassar produkten efter kundens önskemål. Det finns många olika typer av tillbehör som exempel ”hälskydd”, ”sidoskärskydd”, ”trubbskär” m.m. Skoporna finns som standard med tänder men kan även fås med bladtand eller framdraget skär. 30 graders takvinkel. Som tillval finns även vår unika lösning på nedsänkt S-infästning som ger maskinfästet en lägre bygghöjd och därmed bättre brytkraft och lägre bränsleförbrukning.

UFO ESLÖV-SKOPAN

Skopan brukar benämnas som ”DIN” skopa eftersom den anpassas utifrån varje förares specifika önskemål och krav. Ett helt unikt koncept.

Naturligtvis måste hänsyn tas till maskintillverkarnas rekommendationer, men det är också i stort sett den enda begränsningen!

Tillverkas både som BERGSSKOPA och GRUSSKOPA. Volymer mellan 2,3 – 9,5 m 3 . Bredder mellan 2650- 4450 mm. Levereras såväl redskaps- som direktinfäst. Genomgående högkvalitativa material, slitmaterial på rätt ställe! Beprövade konstruktioner som fått mycket beröm genom åren!

GRANIT DJUPSKOPOR

Den nya skopserien Götene Granit är utvecklad för att skapa en totalekonomisk fördel för dig som slutkund. Det är en djupskopa som finns i storlekar mellan 2 000–5 000 liter och med bredare intag och kortare botten gör det att du snabbare kan fylla en kross.

Vi har optimerat valet av material och har en kombination av Hardox 450, 500 och 550. Hållbarheten blir med andra ord enorm. Infästningen är nedsänkt i taket för att maximera brytkraften och styrkan och därmed minska maskinens bränsleförbrukning och slitage.

LÄTTMATERIAL SKOPOR

En skopserie för dig som vill ha funktionalitet till ett bra pris. Effektiv kombination av slitstyrka och optimala prestanda för lastning, körning och tömning. Hanterar material med låg volymvikt, t.ex. snö, flis, kol och gödsel. Finns i ett flertal storlekar, från 1,5 m3 till 25 m3. Kraftigt förstärkt vid samtliga kritiska slitpunkter.